NIEUW! Redbrick Motion S3

23 januari 2020

 

 

 

 

 

 

 

De succesvolle Redbrick Motion collectie wordt uitgebreid met nieuwe Redbrick Motion S3 modellen. Geïnspireerd door hedendaags streetwear design zijn de veiligheidsschoenen in deze collectie bijna niet van normale sneakers te onderscheiden.

De werkschoenen in de Redbrick Motion S3 collectie zijn licht en hebben een moderne vormgeving dankzij het gebruik van eigentijdse materialen zoals microfiber, mesh en PUTEK. De EVA tussenzool zorgt voor een maximaal draagcomfort. Alle modellen* in deze collectie zijn uitgerust met een extra TPU versteviging op de neus. TPU staat bekend om zijn flexibiliteit en slijtvastigheid, perfect voor outdoor gebruik!

Aan- en uittrekken? Easy!

Een nieuw kenmerk van de Motion S3 lijn is de slip-on sock, welke zorgt voor meer comfort en een perfect-fit. Doordat de slip-in sock perfect om de voet sluit zal de werkschoen geen beknellend gevoel geven na een lange dag staan. De perfect-fit zorgt er ook voor dat vuil minder makkelijk de schoen binnendringt. Een andere belangrijke eigenschap van de slip-on sock is het gemak waarmee de schoen uit te trekken is. Het lipje aan de voor- en achterkant van de sock maakt het aan- en uittrekken nóg gemakkelijker.

ESD

Daarnaast zijn alle veiligheidsschoenen in de Redbrick Motion S3 collectie voorzien van ESD. Dat staat voor ‘electrostatic discharge’, ofwel elektrostatische ontlading. De schoenen beschikken dus over het vermogen om een elektrostatische lading weer te ontladen. ESD veiligheidsschoenen voorkomen dat apparatuur beschadigd raakt als gevolg van een elektrische schok door statische elektriciteit die je zelf hebt opgebouwd.

Veiligheidsklasse S3

Zoals de naam van deze lijn al doet vermoeden, vallen alle veiligheidsschoenen in de S3 beschermingsklasse. De loopzolen van alle modellen in de Redbrick Motion S3 lijn hebben een vernieuwde vormgeving. Dit zorgt voor een betere afwatering en een grotere slipweerstand.

*m.u.v. Redbrick Spark


Bekijk de nieuwe Redbrick Motion S3 modellen hier in de nieuwe brochure.