Statement - Coronavirus

13 maart 2020

Alkmaar, 13 maart 2020

Om de toenemende verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en de gezondheid van onze werknemers en relaties te beschermen, heeft Allshoes Benelux BV in navolging van het advies van RIVM een aantal maatregelen getroffen.

Ondanks dat onze leveringen en serviceverlening onverminderd doorgaan, werken onze customer service en andere afdelingen vanuit zgn. “home-office”.  Allshoes Benelux heeft hiervoor de nodige voorzieningen getroffen zodat we voor onze klanten bereikbaar blijven via telefoon, mail en web chat. Mocht dit onverhoopt toch tot enige vertraging leiden, dan vragen we om uw begrip.

Bovenstaande maatregel is van kracht tot in ieder geval maandag 30 maart.

Ons magazijn blijft wel open. We hebben afgelopen 2 weken onze voorraden flink kunnen verhogen, waardoor we op korte termijn geen grote problemen verwachten.

Wel vragen wij iedereen om ons kantoor en magazijn de komende periode te mijden voor niet noodzakelijk bezoek. Ter bescherming van onze medewerkers in ons magazijn, prefereren wij geen gasten te ontvangen.

Voor de afhandeling van de in- en outbound logistieke stroom, hebben we onze collega’s in het magazijn specifieke instructies gegeven zodat we dit op een veilige manier kunnen doorzetten.     

Onze sales afdeling is u in deze periode onverminderd van dienst. Wij zullen echter persoonlijke contacten vermijden. We zijn daarom wel prima per telefoon en skype te bereiken.

Mochten er zich redenen voordoen om bovenstaande maatregelen te wijzigen, dan zullen wij dat doen daar waar dit nodig is.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.


Met vriendelijke groet,
 

Michiel van Kempen

Managing Director Allshoes Benelux BV