Digitalisering 2018

27 maart 2018

Beste klant,
 
Allshoes Benelux kijkt terug op een succesvol 2017. De doorgevoerde proces- en systeemverbetering binnen Allshoes hebben de nodige uitdagingen met zich meegebracht. Verbeteringen die noodzakelijk zijn om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.
 
In 2017 hebben we middels een landelijke campagne Grisport Cross-Safety groots en succesvol gelanceerd en deze aanpak zullen we in 2018 continueren. Rond de zomer leggen we ons eerst toe op Redbrick Motion: een nieuwe en spectaculaire collectie (voornamelijk S1P) welke u niet mag missen!
 
Kortom… Allshoes pakt door!
 
Wat staat er in 2018 te gebeuren?
Om al deze ontwikkelingen in goede banen te leiden zullen wij 2018 vol inzetten op digitalisering en verdere automatisering.
 
Digitaal bestellen:
Velen zijn u reeds voorgegaan en plaatsen hun bestellingen via EDI of via allshoes.nl. Indien u hier nog geen gebruik van maakt, sommen wij graag de voordelen voor u op:
• Actuele informatie over beschikbaarheid en verwachte levertijd van onze producten;
• Continue up-to-date collectie overzicht;
• Inzage in alternatieve modellen indien een artikel onverhoopt niet voorraad is;
• Betere leverperformance door reduceren van foutieve invoer;
• Uw bestelhistorie is zichtbaar;
• Tijdsbesparing bij invoer van uw bestelling.
Alleen op deze manier kunnen wij u in de toekomst beter bedienen en informeren omtrent uw orders, zodat u met de juiste informatie uw tijd efficiënt kunt besteden aan uw klant! Overigens is het Allshoes assortiment inmiddels te vinden op de platformen EZbase, DGE en sinds deze maand ook op 2BA.
 
Wat vragen we van u?
Uiterlijk 1 juni 2018 ontvangen wij uw orders graag digitaal! Vanaf deze datum zullen wij de verzendkosten van bestellingen geplaatst in onze webshop of via EDI verlagen van € 6,60
naar € 4,-. Uw franco bedrag blijft ongewijzigd. Bij handmatige verwerking van orders zullen
wij € 6,50 administratiekosten per order in rekening brengen.
 
 
Digitale communicatie:
U kunt zich binnenkort inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief waardoor u automatisch geïnformeerd wordt over uiteenlopende zaken zoals informatie over (nieuwe) collecties, nieuwe allshoes.nl functies, promotionele activiteiten en andere relevante informatie. Abonneer u snel en blijf op de hoogte. U hoeft verder niets meer te doen, wel zo makkelijk. Ook voegen we later dit jaar een Webchat-functie toe op allshoes.nl.
 
Wij helpen u graag verder:
Uiteraard blijft ons team u van dienst en staan wij klaar voor al uw vragen. Heeft u hulp, advies of ondersteuning nodig bij het aanmaken van een account, het inrichten van EDI of het gebruik van de webshop? Geen probleem, bel of mail ons via info@allshoes.nl, edi@allshoes.nl
of +31 (0)72 540 2716.
 
Met vriendelijk groet,
namens het Allshoes team,
Joost Riemsdijk
Sales Manager