Product- en handelsgegevens van Allshoes Benelux B.V. beschikbaar via 2BA!

23 januari 2018

Per 23-1-2018 distribueert Allshoes Benelux B.V. product- en handelsgegevens via 2BA. Dit betekent dat op uniforme wijze, actuele product- en handelsrecords van Allshoes Benelux B.V. beschikbaar zijn via de 2BA datapool.

Allshoes Benelux B.V.

De productdata is ingedeeld volgens ETIM productklassen en voorzien van de kenmerkwaarden. Allshoes Benelux B.V.& zet hiermee een belangrijke stap richting uniforme data-uitwisseling met haar partners, afnemers en potentieel nieuwe klanten.

Bekijk de actuele datakwaliteit van Allshoes Benelux B.V.

Selectieprofiel

De GLN van Allshoes Benelux B.V.& is 8713458000004. Indien u de data geautomatiseerd wenst te ontvangen, dan kunt u deze leverancier toevoegen aan uw selectieprofiel. De gegevens zijn ook beschikbaar via Unifeed.

Allshoes Benelux B.V. stelt zich voor

Allshoes is al jaren de grootste importeur van veiligheidsschoenen in Nederland. Allshoes is een belangrijke speler in de PBM branche. Ze vertegenwoordigt een aantal belangrijke merken en schoenen die in de bouw, agrarische sector, industrie, en diverse andere doelgroepen worden gebruikt. Allshoes maakt voornamelijk gebruik van een aantal Europese leveranciers en zorgt voor een hoge prijs kwaliteit verhouding van hun productassortiment. Allshoes is bij vele fabrikanten betrokken vanaf ontwerpfase tot aftersales. 

Allshoes heeft 1 locatie en levert daar vanuit voorraad vele typen werkschoenen. Voor de verkoop in Nederland staan wij klaar om uw goed advies en ondersteuning te geven vanuit het kantoor en magazijn in Alkmaar. Allshoes heeft een eigen retouren afdeling waarmee u altijd verzekerd bent van een deskundige service. Wij bieden een groot aantal dealers hiermee een prima ondersteuning. 

Leveringsprogramma
Ons leveringsprogramma is zeer uitgebreid en bestaat onder andere uit laarzen, klompen, werkschoenen in allerlei modellen, kleuren en varianten. Uiteraard met diverse eigenschappen en in verschillende veiligheidsklassen.

Contact & Werkwijze
U kunt altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling voor advies, ondersteuning en offertes via info@allshoes.nl of 072-5402716. Levering en facturatie geschiedt via de groothandel