Allshoes

Over Allshoes

Allshoes Benelux is gespecialiseerd in modieuze veiligheidsschoenen. Wij bedenken en ontwerpen onze eigen merken, stuk voor stuk vanuit een unieke, innovatieve marktfilosofie: de veiligheidsschoen moet aansluiten bij belangrijke modetrends. Allshoes. where Protection meets Style

Redbrick®, the original safety sneaker

In 2010 hebben wij ons eerste eigen merk gelanceerd: de Redbrick® safety sneakers. Redbrick is het revolutionaire alternatief voor de traditionele veiligheidsschoen: een trendy sneaker. Net zo veilig, maar dan met een modieus uiterlijk. Redbrick heeft een stormachtige groei doorgemaakt en is inmiddels één van de toonaangevende merken in de Europa.

Grisport® en onze andere toplicentiemerken

Naast onze eigen merken, die we voortdurend aanpassen aan de laatste trends, materialen en technieken, zijn wij ook licentiehouder van een selecte serie absolute topmerken waaronder Grisport, Redbrick, Mr.Miles, Strövels, ToWorkFor, Too'l, Sika en Bekina. 

De Allshoes licentiemerken zijn speciaal door ons geselecteerd op kwaliteit en pasvorm. Maar dat niet alleen: nieuwe modellen van deze merken komen pas op de markt nadat wij er onze vakkennis aan hebben toegevoegd. Pas als het merk Allshoes-proof is, mag het zich ook echt een Allshoes-merk noemen.

Allshoes: snelle levering

Allshoes Benelux is gevestigd in Alkmaar en levert uit voorraad binnen 24 uur in heel Nederland, België en Luxemburg en binnen 48 uur in heel Duitsland. Wij leveren ook in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland, Ierland en Zweden.

Bekijk onze video's

Copyright © 2020 Allshoes. All rights reserved.