De vernieuwde Redbrick Motion AF collectie

15 maart 2024

De Redbrick Motion collectie bestaat uit stoere veiligheidsschoenen voor transport en logistiek. We verbeteren de collectie en voegen twaalf nieuwe schoenen aan ons assortiment toe. Ademend, vrij van dierlijke materialen en hartstikke stoer. En nog net zo veilig: Deze moderne veiligheidsschoenen hebben een metaalvrije anti-perforatiezool, aluminium beschermneus en de kenmerkende dempende zolen. Bovendien voldoen ze aan de nieuwste ISO normering.

 

Een collectie met Advanced Fit

De nieuwe Motion AF modellen worden onder aparte artikelnummers gelanceerd. De huidige Motion modellen zullen vervolgens uitgefaseerd worden. Plaats jouw orders vandaag om de nieuwe collectie als eerste aan te bieden!

Na de succesvolle introductie van de Pulse collectie zijn ook deze nieuwe Motion modellen voorzien van een Advanced Fit. Aan alle lage S3S en S1PS modellen is een slip-in sock toegevoegd. Deze innovatie sluit goed rondom de enkels en werkt vuilwerend. Door de nauwe aansluiting is het namelijk lastiger voor zand of vuil om de schoen binnen te dringen! Daarnaast heb je geen last van een knellende tong én voorkom je dat de schoen gaat slippen bij de hiel. Door deze innovaties vallen de safety sneakers kleiner. Raad jouw klanten dan ook aan om een maat groter te kiezen dan ze gewend zijn.
 
BEKIJK DE COMPLETE REDBRICK MOTION COLLECTIE
 

Als eerste de nieuwe collectie aanbieden?

 
Plaats jouw pre-orders vandaag en bereid je voor op de lancering. Download het pakket en laad direct de nieuwe modellen in. In dit pakket vind je afbeeldingen, prijs- en productinformatie voor de nieuwe collectie. De eerste modellen worden naar verwachting begin april uitgeleverd. Bekijk de actuele leverdata op onze website.
 
DOWNLOAD HIER JOUW PAKKET