Redbrick Ladies in een nieuw jasje!

19 januari 2024

Allshoes vernieuwt het assortiment dames werkschoenen van Redbrick. Het nieuwe ontwerp past beter bij de laatste modetrends, zodat deze lijn relevant blijft voor de doelgroep van Redbrick. Daarom stappen we over van microfiber met een suèdelook naar een canvas uiterlijk. Qua pasvorm verandert er niets - ook de nieuwe modellen zijn ontworpen rondom een damesleest en hierdoor smaller dan de gemiddelde veiligheidsschoen.

Naast de introductie van nieuwe modellen worden enkele oude producten uitverkocht en omgezet. Het kan dus voorkomen dat je van sommige maten eerder het nieuwe design ontvangt dan andere maten. Informeer dus ook andere personen in jouw organisatie!  We werken hier opnieuw met een gefaseerde transitie, waarbij data zoals EAN, artikelnummer en prijs gelijk blijven. Op deze manier lopen jouw orders onverstoord door. Informeer daarom ook andere personen in jouw organisatie!

De Redbrick Linda (hoog zwart), Lena (laag zwart) en Lisa (hoog blauw) worden omgezet naar het nieuwe design. Ook krijgen de nieuwe dames veiligheidsschoenen het S3L certificaat en vallen ze hiermee onder de nieuwste normering.
 
Hieronder zie je de verwachte overgangsdatum van de verschillende producten. Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen wordt deze tabel regelmatig bijgewerkt.
 
 

Artikel en model

Week nr overgang

Week nr omgezet

Oude voorraad

31362 - Redbrick Lisa

Volledig over

 

 

31364 - Redbrick Linda

Volledig over

 

 

31368 - Redbrick Lena

In overgang

W26 – 2024

37, 38, 40

 

 
Laatst bijgewerkt: 25 april 2024